Adverteren

Een ieder zou wel op de hoogte willen blijven van verschillende woon ideetjes. Of het nou maar de kleintjes zijn of de volwassenen. De kleintjes kijken natuurlijk naar ideetjes voor hun kamer of hun speel ruimte. Kleintjes hun ideetjes moeten wij helemaal niet onderschatten. De volwassenen gaan er veel uitgebreider in tot ideetjes voor de tuin zeg maar. Bij volwassenen gaat het ook meer om de kwaliteiten en het budget.  Mijn naam is Janne en ik vond het altijd interessant om een leuke woonomgeving te hebben. Door te kijken naar al de ideetjes om mij heen maak ik een eigen leuke plek voor mezelf. Het is ook leuk om onze woonomgeving een tintje te geven dat bij onze seizoen past. Zo hebben wij het tijdens de herfst over de lekkere knusse kussentjes en tijdens de zomer hebben wij het over frisse kleuren met een leuke terrasje erbij. Het is ook super om er dan een leuke make over te geven aan ons huis met een budget dat toereikend is.

Al mijn ervaringen en tips deel ik graag mee met anderen. Op mijn website heb ik wekelijks een kijk cijfer van wel 2000 mensen. Dat doet mij heel goed. Omdat ik het super vind dat anderen iets hebben aan mijn tips en ideetjes. De warenhuizen vullen zich ook met de nieuwe producten. Dat geeft mij nog meer ideetjes. Voor de kijkers is er een redelijk tarief van Euro50 per maand die zij betalen aan abonnement bij mij. Daarmee kunnen zij elke week en tussendoor een update krijgen van nieuwe tips en ideetjes. Er komen ook winkels in voor wanneer zij iets te bieden hebben.

Wat ook belangrijk is, zijn de vakmannen die het grootste werk aanpakken. Wij kunnen nou niet alles zelf doen. Niet elke vakman zou geschikt zijn voor elk soort werk bij het bouwen of verbouwen. Sommigen zijn sterk in het verven. Anderen zijn sterk in timmeren. Ook daarover deel ik mijn tips mee. Waar er ook opgelet moet worden bij het aannemen van een vakman en wat de prijzen ongeveer kunnen zijn voor een bepaald soort werk komt ook voor. Controle is geen daad van vijandschap. Hoe zelf na te gaan of het werk correct is uitgevoerd en de punten waar jij op moet letten laat ik helemaal niet achterwege.

Het is ook voor jouw mogelijk om te adverteren op mijn pagina. Vooral wanneer het een advertentie is dat betrekking heeft op de woon wereld. Misschien heb jij een ideetje voor de komende wintertijd of herfst. Tips voor moderne kinderkamers zijn ook welkom. Als er bijvoorbeeld een koopje is dat interessant is mag jij die ook adverteren. Voor Euro 100 per maand kan ik jou garanderen dat jouw advertentie door tenminste 1500 personen per week is gelezen. Hieronder is er een contact formulier die jij moet invullen. Wij nemen dan contact op met u. Ik hoop een formulier ingevuld van u te mogen ontvangen zodat wij samen meer kijk cijfers kunnen halen en mensen leuke woon ideetjes kunnen geven.