Contact Ons

Heb je de website helemaal doorgenomen? Ik weet zeker dat je vragen hebt. Je kunt ons altijd contacten door het invullen van het contactformulier. Jouw mail komt dan automatisch in de inbox, waardoor je zeker binnen de kortste tijd een reactie van ons ontvangt. Het contactformulier is veilig en jouw gegevens worden niet aan derden gegeven. Je kunt ons voor verschillende redenen contacten. Onderstaand is een lijstje van enkele. Komt de jouwe niet voor? Wees gerust, je kunt ons eigenlijk voor alles contacten.

Lezers en abonnementen

Raadpleeg Subscriber Services, bel of e-mail om je te abonneren of informatie te krijgen over jouw abonnement op Woonrelaxt.nl.

Productinformatie

Voor meer informatie over een product of dienst kun je ons altijd contacten, door heel snel het contactformulier in te vullen.

Offerte aanvragen

Voor informatie over de prijzenprogramma’s van woonrelaxt.nl kun je een e-mail sturen. Alle offertes zij vrijblijvend.

Adverteren op de website

Wil je een advertentie plaatsen op de website, dan kun je dat ook heel gemakkelijk doen door het contactformulier in te vullen. Wij zullen dan verder met u communiceren over de inhoud van de advertentie en de voorwaarde. Bekijk ook de advertentie pagina.

Website

Rapporteer problemen met de site naar ons. Wij staan open voor aanbevelingen en ideeën.

We zijn blij met jouw opmerkingen en suggesties voor verbetering. Welke services, tools of inhoud wil je hier zien? Stuur ons een e-mail of bel.