Prijs: er zijn verschillende factoren, die een rol bij de prijs kunnen spelen. Wanneer jouw loodgieter heeft bepaald wat het probleem is, moet je hem of haar vragen of de kosten per uur zijn of dat er een standaardtarief voor elke taak is. Vergeet ook niet om de prijs van onderdelen en de arbeid te vragen. Maak er ook een punt om te vragen of de loodgieter kosten in rekening brengt voor overuren en wat zijn tarief is als hij dat in rekening brengt.

 

Kan het onderdeel worden gerepareerd of vervangen? Als je een lekkage of een ander klein probleem hebt, vraag dan of het probleem kan worden opgelost door een reparatie of dat er in plaats daarvan een onderdeel kan worden vervangen.

 

Tevredenheidsgarantie: kies voor een loodgieter die ervoor staat dat het verrichte werk gegarandeerd zal zijn. Informeer naar hun klantenservice en vraag naar het soort garantie dat zij bieden.

 

24 uursdienst: dit is een geweldig verkoopargument. Als je een loodgieter nodig hebt, kan dit meestal heel goed zijn. Wat er ook gebeurt, we willen geen dagen wachten. Probeer een loodgieter te vinden die beschikbaar is wanneer jij er een nodig hebt. Meestal betekent dit dat iemand 24 uur, 7 dagen per week beschikbaar is.

 

Uitleg: zorg ervoor dat jouw loodgieter jouw loodgietersprobleem in alledaagse termen kan uitleggen en dat jij het ook begrijpt.

 

Bij het inhuren van een loodgieter: zorg ervoor dat hij of zij zich houdt aan de specificaties van de fabrikant.

 

Gedetailleerde factuur: vraag of je na voltooiing een gedetailleerde factuur kunt krijgen.

 

2 jaar garantie op alle reparaties: ben kieskeurig als het om garanties gaat. Ga met een loodgieter in zee die op al hun reparaties minimaal 2 jaar garantie geeft.

 

Ervaren professionals: kies voor een loodgieter die jarenlange ervaring heeft, een vergunning heeft en iemand die schoon is en opruimt als hij klaar is. Het is uiterst belangrijk dat je aan een loodgieter vraagt of hij of zij een vergunning heeft. Zodra een loodgieter een vergunning heeft, beschikt hij over wiskundige, loodgieters- en tekenvaardigheden met de mogelijkheid om blauwdrukken te lezen en heeft hij kennis van loodgieterscodes in de buurt. Al het bovenstaande zal je helpen om kwaliteitsservice te ontvangen.

 

Verzekering: vraag jouw potentiële loodgieter of hij verzekerd is. Vraag om een kopie van zijn of haar verzekeringspolis.

 

Verificatie: laat de loodgieter bevestigen dat de vergunning van de loodgieter geldig is.

 

Bezoek onze website voor meer informatie – Loodgieter mobi Eindhoven