bedrijfspand huren

Je hebt veel tijd gestoken in het zoeken naar een geschikte bedrijfsruimte. Het pand voldeed aan al je eisen en was goed bereikbaar. Nu ben je een paar jaar verder en ben je niet meer zo tevreden. Je bent uit je jasje gegroeid of je biedt andere producten of diensten aan die minder goed passen in het huidige pand. Een bedrijfspand te huur zetten, kost veel tijd en die tijd wil je liever besteden aan je corebusiness. Je bedrijfspand te huur zetten hoef je niet zelf te doen, hier schakel je professionele hulp voor in. Een gespecialiseerde makelaar kent de markt, weet wat erbij komt kijken om een bedrijfsruimte te verhuren en ontzorgt je.

De voordelen van een bedrijfsmakelaar bij een bedrijfspand te huur

Een bedrijfspand huur is wat anders dan de verkoop of verhuur van een woonhuis. Het vergt andere expertise en ervaring, daarom is het verstandig om een bedrijfsmakelaar in te schakelen. De markt reikt verder dan alleen de regio en de partijen waar onderhandelingen mee gevoerd worden zijn ondernemers, projectontwikkelaars en beleggers. Deze partijen zijn zeer ervaren en daarom is het van belang een stevige bedrijfsmakelaar in de hand te nemen die op de hoogte is van de prijzen en scherp kan onderhandelen. Is er een potentiële huurder? Dan controleert de makelaar ook of deze huurder zijn geld waard is om risico’s bij verhuur zoveel mogelijk te beperken.

Presentatie gaat verder dan een bordje bedrijfspand te huur

Er is steeds meer leegstand van kantoorpanden en andere bedrijfsruimtes. Om je bedrijfspand te huur te zetten én huurders te vinden, moet je je onderscheiden. Dit doe je met professionele foto’s, duidelijke plattegronden, goede informatie en een aansprekende tekst. Je bedrijfsruimte wordt onder de aandacht gebracht via het uitgebreide netwerk van de makelaar en Funda in Business. Bovendien maakt de bedrijfsmakelaar gebruik van diverse marketingtools en zet nieuwe media in om je pand te vermarkten. Zo kan dat te huur bord snel van het pand af.

Bron foto door Free-Photos from Pixabay