Tijd voor wat inspiratie! Niets is namelijk zo relaxt als een betonlook vloer gemaakt van Beton Ciré. Een echte eyecatcher in huis dat zorgt voor een warme en stoere uitstraling. Tegenwoordig is de betonlook niet meer weg te denken in ons interieur en daar houden wij van!

 

Waarom Beton-Ciré?

Er is geen praktischere vloer dan de betonlookvloer. Het wordt ook wel eens Leefbeton of Woonbeton genoemd. Er is heel veel keuze, waardoor het gemakkelijk aangepast kan worden naar eigen smaak en wens. Denk bijvoorbeeld aan een strakke betonlook of een oneffen uitstraling. Er zijn maar liefst zestien kleurkeuzes, dus voor ieder wat wils.

Leefbeton op de vloer is super onderhoudsvriendelijk en erg duurzaam. Het is namelijk gemakkelijk schoon te maken, dit komt door de speciale laklaag. Ook kan er geen vuiligheid tussen de vloer komen, omdat de vloer geen voegen heeft. Deze unieke uitstraling is onder andere oplosmiddelvrij, naadloos, slijtvast en anti-allergisch. Wat wil een mens nog meer? Beton-Ciré kan zelfs met vloerverwarming en neemt snel de omgevingstemperatuur aan waardoor het een erg behaaglijk effect geeft.

 

Een trend in het interieur

Gebruik maken van Beton-Ciré is momenteel een echte trend. Beton zie je namelijk overal terug. Waarom? Juist omdat het zo makkelijk te combineren is! De Beton-Ciré kan op de wanden en vloeren aangebracht worden. De hippe, stoere uitstraling valt perfect te combineren met zwart-wit en goud tinten. Daarnaast, is het ook mooi om de betonlook af te wisselen met hout en metaal, voor een echt industrieel effect. Tegenwoordig hoeft juist niet alles meer één geheel te zijn, waardoor het interieur mooi afwisselt en het echt eigen kan worden.