Wilt u een hoogwerker huren? Kijk dan eens op jekuntmijhuren.nl. Wij zijn hét bedrijf voor u bij het huren van hoogwerkers, aanhangwagens, verhuisliften en auto-opleggers. Bij ons kunt erop vertrouwen dat u betrouwbaar en goed materiaal huurt. Daarnaast zorgen wij voor een goede service en een nette prijs. 

Flexibel hoogwerker huren

Bij ons kunt u zeer flexibel een hoogwerker huren. Het kan zomaar eens voorkomen dat u de hoogwerker maar voor een paar uur nodig heeft, bijvoorbeeld voor het schilderen van uw plafond. Daarom kunt u bij ons al per dagdeel uw materiaal huren. Bent u echter van plan om een grote klus aan te pakken, kunt u ook voor langere huurperiodes bij ons terecht. 

Het beste materiaal voor de beste prijs

Uw klus begint bij het juiste gereedschap. Daarom zorgen wij er altijd voor dat al onze materialen van uitstekende kwaliteit zijn en blijven. Dit doen wij door al onze machines in onze eigen werkplaats te onderhouden en regelmatig te keuren. Zowel particulieren als professionals zijn bij ons van harte welkom. Wij hebben verschillende soorten hoogwerkers in ons assortiment. Welke u nodig heeft, hangt van uw klus af. Wij denken graag met u mee welke hoogwerker het beste past bij uw klus. Wij hebben de verschillende types in ons assortiment op de website staan met daarbij de afmetingen en reikwijdtes. Hier ziet u ook direct de specificaties en tarieven. Onze machines worden voornamelijk door bouwbedrijven, glazenwassers en hoveniers gehuurd, vanwege de flexibiliteit van de telescopische knikarm en de stabiliteit van de rupsbanden. De autotransporters worden dan weer vaak gehuurd door autobedrijven en particulieren, die personenauto’s of machines willen vervoeren. Kortom: voor elke klus hebben wij de juiste apparatuur. 

Over ons

Jekuntmijhuren.nl is een initiatief van Cluistra Aanhangwagens. Wij zijn een gerenommeerd BOVAG-erkend aanhangwagenbedrijf en wij beschikken over meer dan 25 jaar ervaring, een uitstekende reputatie en een groot assortiment aan aanhangwagens en hoogwerkers. Wij plaatsen graag uw gehuurde hoogwerker op locatie. Zo houden wij het huren eenvoudig en snel. Bent u benieuwd naar ons andere materiaal, of wilt u een sfeerimpressie van ons bedrijf? Kijk dan eens op onze website.