Ah, gelukkig, daar is ie weer. Maar nu zorgen dat je dat gereedschap nooit meer kwijt raakt! Maar verrek, waar is die klauwhamer nou weer gebleven?

 

Lastig hè, overzicht houden? En nee, deze retorische vraag is niet lullig bedoeld. We snappen maar al te goed dat je door de sleutels vaak de gereedschapskist niet meer ziet. Maar telkens naar je gereedschap zoeken zorgt er wel voor dat je minder snel en efficiënt werkt. Tijd om daar eens flink wat verandering in aan te brengen!

Gereedschapskisten

Ja, zo’n trommeltje met gereedschappen die je het vaakst nodig hebt, die bezat je vast al. Maar daar hebben we het hier niet over. Nee, dit is eigenlijk meer een kast, met overzichtelijke laden erin. De bodems zijn al voorgevormd, zodat je je nooit vergist waar welk stuk gereedschap hoort te liggen. Er zijn diverse exemplaren beschikbaar die leeg dan wel gevuld worden aangeleverd. En mocht je een leeg exemplaar bestellen, dan weet je dankzij de voorgevormde ladenbodems precies wat er nog aan je geluk ontbreekt.

Gereedschapswagens

Ja, handig zo’n kast. Maar wat nou als je over een hele grote werkplaats beschikt en binnen die muren op meerdere plekken wilt kunnen werken? Dan moet je die loodzware kist achter je aan slepen zeker.

Nee hoor. Een gereedschapskist zoals hierboven beschreven staat, is ook dan het antwoord. Maar dan een model met wieltjes! Ook in een gereedschapswagen kun je namelijk een grote verzameling tools opbergen en heb je altijd alles wat je taak vereist direct bij de hand.

Werkbank

Een plek om kleine reparaties aan te verrichten én gereedschap in op te bergen. Bestaat zoiets? Jazeker! Met een speciale werkbank is dat een koud kunstje! Deze bevat zijpanelen waar diverse tools aan opgehangen kunnen worden. Ze hangen direct in het zicht zodat je ze niet gemakkelijk over het hoofd ziet.