Ben je op zoek naar een paalmuts beton? Dan is het aanbod aan paalmutsen van Betongoed een echte aanrader! Zij verkopen vele verschillende formaten paalmutsen in allerlei kleuren. Van standaard grijs tot en met antraciet en zwart gecoat. Deze paalmutsen zijn gemaakt van uitstekende kwaliteit beton die ervoor zorgen dat ze jarenlang meegaan zonder veel onderhoud nodig te hebben. Zo is het ook goed voor de portemonnee wanneer je voor deze paalmutsen kiest omdat ze erg duurzaam zijn. 

Paalmutsen kopen, maar waarom?

Paalmutsen zorgen ervoor dat de pilaren waarop deze geplaatst worden goed blijven en niet gaan scheuren of lelijke plekken krijgen. Dit kan namelijk gebeuren wanneer er neerslag in de pilaren trekt en zodoende het cement aantast met vocht. Om dit te voorkomen kun je op muurtjes muurafdekkers plaatsen en op pilaren paalmutsen. Vaak zie je deze pilaren om de zoveel meter bij muurtjes of juist bij een in- / uitgang van een oprit. Wanneer er neerslag op valt dan valt het dankzij de schuin aflopende constructie niet bovenop de pilaar maar wordt het via gootjes afgevoerd. Deze zelfde gootjes zitten ook in de muurafdekkers om te voorkomen dat het cement van de muur vochtig wordt en daarmee beschadigd raakt. 

Betongoed

Naast deze paalmutsen levert Betongoed ook nog allerlei andere producten voor sierbeton. Ben je benieuwd naar het assortiment? Bekijk dan de webshop voor het volledige aanbod aan artikelen. Op veel producten hanteren wij: voor 12:00 besteld is de volgende dag in huis, of anders maximaal drie werkdagen levertijd. En dit alles tegen lage verzendkosten! Wanneer je liever helemaal geen verzendkosten hebt is het mogelijk om bij ons langs te komen om de bestelling op te halen. Hier dient van te voren wel telefonisch een afspraak voor gemaakt te worden. Daarnaast kun je ons serviceteam bereiken wanneer je vragen hebt over producten van ons.