PVC vloeren, ze zijn natuurlijk niet meer weg te denken anno 2022. Waar tot enkele jaren geleden de laminaatvloer een absolute hype is geweest, zien we de laatste jaren steeds vaker dat er wordt gekozen voor een prachtige PVC vloer. Dit komt doordat PVC net dat stukje extra heeft en ook kwalitatief een stuk hoogwaardiger is. Daarnaast zijn de verschillende patronen waarin deze vloeren verkrijgbaar zijn dusdanig, dat er altijd wel een soort bij zit die jij mooi vindt. Om je wat extra inspiratie te geven, hebben we de vloer trends voor 2022 voor je op een rijtje gezet. Ondanks het feit dat het uitzoeken van een vloer niet iets is wat je zomaar even doet, kan het er wel voor zorgen dat je tot nieuwe of andere inzichten komt. Wellicht dat je ineens een totaal andere kijkt krijgt op het hele verhaal. Doe hier dus je voordeel mee!

Visgraat PVC

De absolute nummer één trend van 2022, dat is de PVC visgraat vloer. In tegenstelling tot de houten visgraat vloer, is deze vloer een stuk voordeliger. Ondanks dat het een PVC vloer betreft, is deze door de hoogwaardige kwaliteit bijna niet van echt te onderscheiden. Zo kun je zelf kiezen of je gaat voor een standaard visgraat patroon of dat je voorkeur ligt bij een dubbele visgraat. Kortom, ben jij al een tijdje op zoek naar een geschikt vloer voor thuis, dan is de PVC visgraat een absolute aanrader!

Normale PVC vloer

Naast de visgraat PVC, is ook de normale PVC vloer de laatste jaren onverminderd populair. Deze stijlvolle vloeren zijn verkrijgbaar is verschillende soorten, kleuren en maten. Mede hierdoor vind je voor ieder wat wils en zijn er vloeren verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Afhankelijk van de soort vloer welke je kiest en ook de dikte van de toplaag, bepaald hoeveel jij uiteindelijk betaald voor deze vloer. Wel is het aan te raden, vooral wanneer je veel thuis bent, je kiest voor een dikkere toplaag. Dit is misschien wel een paar euro per vierkante meter duurder, maar houdt de vloer wel een stuk langer mooi. Dus wil jij graag een nieuwe vloer, neem dan snel een kijkje bij VloerXL.nl. Hier vind je een ruim aanbod vloeren, geschikt voor iedere smaak.