De zomerse temperaturen hebben even op zich laten wachten, maar beter laat dan nooit. We duiken massaal de tuin in om te werken aan dat zongebruinde kleurtje. Relaxen met een heerlijk drankje en een hapje erbij. Wat wil je nog meer? Deze items voor in je tuin, om nog beter te kunnen chillen!

 

Chille loungebank of zitzak

Een fijne plek om te zitten is echt een must in de tuin. Ga daarom op zoek naar een plek waar je niet alleen heerlijk in kan zitten, maar ook kan liggen. Stoelen zonder armleuning zijn echt een no-go, want dan ben je vrijwel verplicht om rechtop te zitten. Met armleuningen kan je er al voor kiezen om tegen de armleuning aan te leunen en je benen over de andere armleuning te gooien. En als je een poef of bank hebt, kan je ook gelijk je benen strekken en languit genieten van de zon!

 

Genoeg plek voor je drankjes en hapjes

Heb je visite uitgenodigd? Dan is het wel zo fijn om voldoende plek voor ieder zijn of haar drankje te hebben. Maar een saaie salontafel is ook weer zo wat. Een beetje sfeer mag er wel inzitten, toch?! Vaak krijg je bij een vuurtafel een afdekplaat om de inbouwbrander af te sluiten. Zo kan je het ene moment genieten van een fijn vuurtje en het andere moment kan je het hele oppervlakte van de tafel gebruiken om hapjes en drankjes op te zetten. Handig! Heb je nou niet zoveel plek in je tuin? Dan is een vuurzuil echt een aanrader!

 

Sfeerverlichting voor de late avonden

Met fijn gezelschap kan het wel eens laat worden. Zorg daarom dat je tuin ook ingericht is op de avonden waarop het gezellig laat wordt. Wat sfeerverlichting in de tuin is echt geen overbodige luxe. Je hebt spots, leuke lichtslingers die je aan een muur of schutting op kan hakken en het licht (en warmte) van een vuurtafel zorgt ook voor voldoende sfeer. Pas wel op voor muggen en zet wat citronellakaarsen neer. Want we weten allemaal hoe vervelend muggen zijn..