Lekker eten met gasten wordt pas écht een succes zodra je interieur er ook netjes, verzorgd en gezellig uitziet. En ook je beste glazen en servies op tafel zetten wordt gewaardeerd!

 

En je wilt qua sfeer toch wel het optimale effect bereiken om het je bezoekers extra naar de zin te maken? Want hoe lekker je ook gekookt hebt, je smaak qua interieur, netheid en hygiëne zal je tafelgasten het meeste bijblijven. Zeker wanneer deze facetten te wensen overlaten! Maar dat je voorafgaand aan visite de stofdoek, dweil, spons en stofzuiger door je huis moet halen, hoeven we je natuurlijk niet te vertellen. Ook al hebben we dat middels de zin hiervoor toch een beetje gedaan. Sorry.

Hoe dan ook, dankzij onze onderstaande tips ga je sowieso een geslaagde dag en/of avond tegemoet. Lees ze daarom op je gemak door en doe er vooral je voordeel mee!

Stoelendans

Zodra je in een keer hele volksstammen over de vloer krijgt – oké, da’s lichtelijk overdreven – zul je er wel zeker van moeten zijn dat iedereen kan zitten. Dat zou kunnen betekenen dat je je opstelling ietwat moet aanpassen, afhankelijk van de ruimte die je tot je beschikking hebt. Tenzij het bij een industriële inrichting en/of jouw persoonlijkheid past, zorg je er natuurlijk voor dat deze stoelen en banken er perfect uitzien. Ook degenen die al wat op leeftijd zijn. Opnieuw stofferen of een kleedje er overheen en ze kunnen er weer mee door.

Spelen met licht

Heb je meerdere lampen, staande dan wel voor je bureau of spotjes? Kijk dan goed welke je wel en niet gebruikt om je bezoekers mee te ontvangen. Dat geldt al helemaal wanneer een deel van je verlichting met dimmers ingeregeld kan worden!

Aan tafel

Lekker, want daar kwamen we voor! Wat schaft de pot? Nou ja, dat is eigenlijk helemaal niet zo belangrijk. De presentatie heeft nu voorrang. Haal daarom je mooiste borden en schalen uit de kast en schenk gezelligheid in de meest prestigieuze glazen die jouw voorraad rijk is. En zaken als servies, onderzetters en placemats… gebruiken we die vandaag de dag nog? Zeker wel! En al helemaal wanneer je met het ontzagwekkende design van Lind DNA te maken hebt. Ook al is het afkomstig van een relatief jonge Deense fabrikant, de diverse collecties hebben al snel naam gemaakt en kunnen met jong en oud worden gecombineerd.

Nou, is ‘t inmiddels gezellig genoeg? Oké, dan gaan we weer. Veel plezier en tot het volgende artikel!