Uw garagedeur is een toegang tot uw huis. En, als u net als veel mensen bent, doet u de deur naar uw huis misschien niet op slot. Het maakt misschien geen verschil. Als er een dief in uw garage kan komen, kunnen ze de garagedeur sluiten en alle tijd nemen die ze willen om in te breken in uw huis.

 

 

 

 

Hier zijn 7 Tips om uw garage veiliger te maken.

 

  1. Haal de stekker uit het stopcontact. Als u weggaat voor een weekend of een langere vakantie, trek de stekker van uw automatische garagedeur. U moet iemand door de voordeur laten gaan en de stekker weer in het stopcontact steken voordat u de garage weer in kunt. Dat is een klein ongemak voor het moeilijker maken voor een dief om binnen te komen terwijl u weg bent!

 

  1. Ga High Tech. Overweeg een van de nieuwe automatische openers waarmee u de deur vanaf uw smartphone kunt bedienen. Iemand heeft hem opengelaten? U hoeft zich geen zorgen te maken of naar huis te rennen – u kunt de deur sluiten. Een andere optie is een automatische opener die de deur na een bepaalde tijd sluit.

 

  1. Verlichting. Zet bewegingsgestuurde verlichting aan de buitenkant van uw garage. Geen stopcontacten? Kies dan uit de vele nieuwe zonne-energie-opties. U gebruikt geen stroom en ze komen in beweging.

 

  1. Vergrendel uw auto. Sluit hem voortdurend op slot! Als u uw garagedeuropener erin houdt (dat is niet het beste idee), is het super belangrijk. Vergrendel die opening in ieder geval in het handschoenenkastje! Het is het beste om uw auto op slot te doen, zelfs wanneer deze in de garage geparkeerd staat.

 

  1. Doe de deur op slot. De deur tussen de garage en uw huis moet aan dezelfde normen voldoen als uw voordeur. Zorg ervoor dat het niet holle kern (de wet kan voorschrijven dat het is brandklasse is) en het moet een veiligheidsslot hebben. Als iemand toegang heeft tot uw garage, maak het moeilijk voor hen om naar binnen te komen.

 

  1. Uit het zicht is een goede zaak. Als uw garage is gevuld met dure elektrische gereedschappen of iets anders dat is ofwel duur of kostbaar voor u, zet het in een doos of een kast. Laat ze niet in het zicht hangen. Een andere goede stap is dat u de ramen wazig maakt of jaloezie├źn ophangt.

 

  1. Wat is uw code? Als u naar een toetsenbord aan de buitenkant bent verhuisd, denk dan eens goed na over die code. Uw adres of 1-2-3-4 is waarschijnlijk niet uw beste gok. Het is gemakkelijk voor een dief om 0-0-0-0 te proberen of iets dat zo eenvoudig is om te zien of het werkt.

 

Lees verder over sloten – www.locksecure.nl/slotenmaker-zoetermeer