Je hebt een hele mooie kast gezien maar hij past niet in jouw huis. Daar baal je ontzettend van. Toch is daar een oplossing voor. Heb jij er ooit al eens aan gedacht om een kast op maat te laten maken? Misschien ben jij wel heel erg handig en kan je het wel zelf doen? Kan jij dit niet zelf dan zijn er genoeg bedrijven die voor jou deze opdracht willen doen.     

Jouw kast op maat gemaakt

Wanneer jij jouw kast op maat laat maken heb je daar een hoop voordelen van. Je kunt precies doorgeven wat jij wilt en hij is helemaal op jouw wensen gemaakt. Heb jij een ontzettend mooie kast gezien maar doe je bijvoorbeeld niets met het bargedeelte dat erin zit, dan is het zonde om dat te hebben. Bij een kast op maat laten maken kan je dit gedeelte dan mooi laten vervallen en er een ander component voor in de plaats nemen.

Een groot aanbod in kasten op maat

Bij Marsman hebben ze een groot aanbod in kasten die op maat gemaakt kunnen worden. Zij hebben daar een divers assortiment in. Je kunt dan denken aan draaideurkasten, inloopkasten, schuifdeurkasten en Raffitokasten. Eigenlijk kan je het zo gek niet opnoemen of ze kunnen het voor jou waarmaken.

Wat zijn de voordelen van een kast op maat?

Een kast op maat laten maken heeft natuurlijk een aantal voordelen. Je weet nu namelijk precies wat je krijgt en je bent er zeker van dat het past. Je hoeft je niet druk te maken of dat het allemaal wel lukt. Een kast op maat wordt namelijk goed ingemeten op de plek waar die moet komen te staan.

Niet alleen maar kasten op maat

Marsman heeft niet alleen maar kasten op maat maar levert ook screens die op maat gemaakt worden. Je zult misschien nu denken wat zijn screens? Eigenlijk kennen wij het beter onder zonnewering. Wat heeft dan een kast op maat te maken met een screen? Eigenlijk best nog wel wat. Een goede screen houdt namelijk het UV licht tegen en dit zorgt er weer voor dat onder andere jouw kast beschermd wordt. Het beschermt dus jouw meubelen. Screens hebben nog een voordeel. Zij reflecteren een heel groot deel van het zonlicht waardoor het goed op temperatuur blijft binnen.

Wat zijn de voordelen van screens?

Wanneer je screens laat plaatsen heeft dit voordelen. Enkele van die voordelen gaan wij je nu vertellen.

  • De warmte van de zon wordt tegenhouden en blijft lekker buiten
  • Ze laten licht door. Geen donkere bedoening dus
  • Ze kunnen niet van buiten naar binnen kijken, andersom wil wel
  • Screens zijn bestand tegen weersomstandigheden
  • Je hoeft niet meer zo vaak je ramen te zemen. Deze blijven me screens ervoor een stuk schoner
  • Screens kunnen bediend worden via een elektrische afstandsbediening
  • Ze zijn te verkrijgen in verschillende kleuren

Met deze voordelen op een rijtje weet jij al wat je wilt?